Bransjenyheter

Slik opprettholder du glansen til messingoverflaten

2020-05-12

Brass Compression Fitting

Messinger mye brukt i industriell produksjon og håndverk. Mange vet detmessinghar en viss korrosjonsbestandighet, men dens spesifikke egenskaper er relativt dårlig forstått, så når du utfører overflatebehandling, møter den ofte ulike oksidasjonskorrosjonsproblemer, noe som fører til produktkvalitet. Det er ingen garanti. Så etter oksidering avmessing, hvordan å håndtere for å gjenopprette den opprinnelige glansen avmessingdeler?


Avhengig av graden av oksidasjon avmessingproduktoverflate, er det noen behandlingsmetoder som følger:

Demessingoverflaten er bare lett oksidert og misfarget, og det er ingen alvorlig svart oksid eller patina. I dette tilfellet er det baremessingdeler må dyppes i et surt rengjøringsmiddel som profesjonelt fjernermessingoksid for å løse opp oksidet og påvirker ikke korrosjon avmessingunderlaget er tilstrekkelig. Imidlertid vil mange sure rengjøringsmidler overkorroderemessingmatrise, så det er viktig å velge et rengjøringsmiddel.

Overflaten avmessinger sterkt oksidert, med alvorlig svart oksid eller patina; i dette tilfellet er det vanskelig å oppnå ønsket effekt med et enkelt rengjøringsmiddel, fordi korrosjonen har alvorlig påvirket det indre avmessingsubstrat, Etter rengjøring vil det fortsatt være et korrosjonsmerke påmessingoverflate, noe som resulterer i en ujevn totaleffekt. På dette tidspunktet kan du velge å utføre poleringsbehandling: mekanisk polering, kjemisk polering, mekanisk polering har vibrasjonssliping, magnetisk sliping, polering og så videre. For kjemisk polering kan du velge en poleringsprosess med hydrogenperoksidsystem med høy miljøytelse. Gjenopprett den gylne effekten avmessingflate.

Ettermessinger oksidert, kan den behandles som ovenfor for å gjenopprette den opprinnelige glansen og lysstyrken til kobberdelene. Kobberrengjøringsmidlet er et miljøvennlig rengjøringsmiddel. Etter at kobberdelene er renset og gjenopprettet til den opprinnelige lysstyrken, er passiveringsbeskyttelse nødvendig for å forhindre at kobberdelene ruster, oksiderer og misfarges.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept